Kategoriat
Uutiset

Menolipun MM-kisat tulossa

Menolipun MM-kisojen logoMenolippu täytti viisi vuotta, minkä kunniaksi ensi vuonna järjestetään pelin MM-kisat. Pariisissa pelattavien kisojen pääpalkinto on aiheeseen sopiva: kahden hengen matka Idän pikajunalla Lontoosta Venetsiaan. Palkintoon sisältyy vielä kaksi yötä Lontoossa ennen junamatkaa ja kaksi yötä Venetsiassa matkan jälkeen.

Palkinnosta pääsee kisaamaan, kunhan voittaa kansallisen mestaruuskisan. Jos päävoitto menee sivu suun, tiedossa on sentään kelpo lohdutuspalkinto: kaikki kansalliset mestarit saavat 45 kullatun junanappulan setin, eikä MM-kisamatkaakaan tarvitse kustantaa itse.

Nyt ei sitten puutu kuin se, että joku järjestäisi Suomen SM-kisat, joiden voittaja pääsee MM-kisoihin. Aikaa on, joten eiköhän kisat nähdä, olen jokseenkin varma että joko Lautapelit.fi tai Suomen lautapeliseura ne järjestää, kun kerran tarjolla on näinkin komeat kisat ja Days of Wonderinkustantamat matkat voittajalle ja kaikki.

Lisätietoja: Days of Wonderin MM-turnaussivut

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

5 vastausta aiheeseen “Menolipun MM-kisat tulossa”

Tästä tulikin sellainen päivitys, ettei suomalaisilla olekaan vielä ensi vuonna pääsyä kisoihin, Days of Wonder ei ole kiinnostunut suomalaispelaajista. Lautapelit.fi yrittää vielä ajaa asiaa, eikä varmaan haittaisi, jos muutama kisoista kiinnostunut suomalaispelaaja lähettäisi Days of Wonderille ihan ystävällismielistä kyselyä, että mitenkäs ne Suomen karsintaturnaukset ovat…

…ei ole kiinnostunut suomalaispelaajista. Mielenkiintoisen kuuloista.

No, en tiedä paljonko Days of Wonderin motiiveista kannattaa tuosta lukea, lähinnä kyse on varmaan markkina-alueen pienuudesta.

Näköjään pääturnaukseen on tulossa 8 osallistujaa. Yhdeksäs voisi olla ongelmallinen lopputurnauksen järjestelyjen kannalta.

Voisihan sitä tiedustella että voiko ne Suomenmestaruus-kisat järjestää ilman oikeutta osallistua lopputurnaukseen jos kuitenkin muut palkinnot + ehkä jotain ekstraa voisi saada?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *