Kategoriat
Uutiset

Ropecon 2010

Ropecon järjestetään Espoon Dipolissa 23.-25.7.2010. Ohjelmassa on luonnollisesti myös lautapelaamista. Lautapelit keskittyvät TF-rakennukseen eli Täffälle. Ropeconissa on lisäksi kunniavieraana Friedemann Friese, joka tunnetaan paitsi oivallisista lautapeleistään, myös mieltymyksistään vihreään ja F-kirjaimeen. Friese luennoi perjantaina aiheesta How an analysis of board games helps in board game design ja lauantaina aiheesta What and where is the fun in board games?

Luvassa on:

  • Pelien lainausta
  • Pelien demotusta eli sääntöjen neuvomista ja opetusta
  • Power Gridin Suomi-kartan suunnittelukilpailu
  • UHKA-demopeli
  • Power Grid, Carcassonne ja WTF? EVG! AVK! -turnaukset
  • Kauhu lautapeleissä -esitys

Jos haluat tutustua johonkin tiettyyn peliin Ropeconissa tai osallistua isompiin peleihin, kannattaa vilkaista Vimpeliä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Ropecon 2010”

Lisää lautapeliohjelmaa on luvassa myös Onni Gamesin toimesta – demotamme pelejämme Ropeconissa alla olevan ohjelman mukaisesti:

Demohuone, Sali 22
La 12.00 – 14.00
Su 12.00 – 14.00

Katkelma Ropeconin esitteestä:
“Suomalainen lautapelien julkaisija Onni Games esittelee lauta- ja korttipeli uutuuksiaan. Esittelyssä on vuoden 2010 alkusyksystä julkaistavat lautapelit Arvuutin ja Aether, sekä vuonna 2009 julkaistu korttipeli Politix. Arvuutin on uudenlainen nopeatempoinen tietopeli koko perheelle, Aether laattojen asetteluun perustuva haastava strategiapeli ja Politix taas satiirisella otteella politiikan maailmaa käsittelevä hauska korttipeli. Kaikkia kolmea peliä pääsee tilaisuudessa myös pelaamaan.”

Onni Gamesilla on myös myyntipiste Ropeconin kaubamajassa, jonne kannattaa tulla tsekkaamaan kuumimmat tarjoukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *