Kategoriat
Uutiset

Vuoden 2011 BoardGameGeek Secret Santa avattu

BoardGameGeekin jokajouluisen Secret Santa -kampanjan ilmoittautuminen on avattu. Salapukkeilussa jokainen osallistuja saa itselleen kohteen, jolle pitää ostaa lautapeliaiheinen joululahja. Vastineeksi itse saa jotain mukavaa joltakulta muulta.

Jos haluat mukaan levittämään hyvää joulumieltä, ilmoittaudu BoardGameGeekissä marraskuun 11. päivään mennessä.

Lahjanantajien innokkuus vaihtelee, mutta Raiko Puustin viimevuotista suoritusta lienee vaikea ylittää: mies ajoi Tallinnasta Riikaan toimittamaan lahjat omatoimisesti. GeekList aiheesta, mukana videoita. Parhaimmillaan lahja voi olla melkoinen paketti kaikenlaista kivaa, monet taas valitsevat jonkun pelin lahjansaajan toivomuslistalta ja sillä hyvä.

Kun osallistut, sitoudut toimittamaan vähintään noin 50 dollarin arvoisen lahjan. Lahjansaajan kotimaata voi rajoittaa niin halutessaan vaikka vain suomalaisiin — Secret Santaan osallistuu varmasti koko joukko suomalaisiakin — mutta luottokortillisen on erittäin helppoa ostaa vaikka jenkille joululahja jostain USA:n nettikaupasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Vuoden 2011 BoardGameGeek Secret Santa avattu”

Tämä on ollut vuoden kohokohtia jo useamman vuoden ajan. Käytännössä lahjojen lähettäminen on todella helppoa, koska netin kautta voi hankkia paketin ja paikallinen posti hoitaa lopun. Veikkaisin, että ulkomaalaiset eivät välttämättä ajatte suomalaisesta kohteesta ihan samalla tavalla, koska meille lähettäminen maksaa paljon.

Mutta antaminenhan tässä on tärkeintä eikä niinkään se, mitä saa lahjaksi (vaikka lahjat ovatkin aina olleet juuri niitä, mitä olen toivonut).

Minäkin jouduin odottelemaan lahjaani viime vuonna pitkälle tammikun puolelle, kun lahjojalla oli jotain ekstrasäätöä, mutta eipä se juuri haitannut. Oma lahjansaajani oli britti ja lahjominen kävi todella kätevästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *