Kategoriat
Uutiset

Spielbox-lehti englanniksi

Spielbox englanniksiSpielbox on parhaita lautapelilehtiä, mutta valitettavasti saksankielinen. Nyt Spielboxin tekijät pohtivat, pitäisikö lehdestä tehdä englanninkielinen laitos. Jos olet kiinnostunut englanninkielisestä Spielboxista, lähetä osoitteeseen vote@nostheide.de sähköposti, jonka otsikossa lukee “yes”. Viesti ei sido sinua mihinkään, kyseessä on vain mielipidettä kartoittava äänestys.

Tilasin itse jonkin aikaa saksankielistä Spielboxia, koska halusin Age of Steamin Hollanti-lisäosan ja Caylus Magna Cartan kirjasto-lisärin. Spielboxin joka numerossa ilmestyy pikkulisäosa tai pari johonkin peliin. Lehti oli mainio, mutta omat saksantaitoni niin heikot, ettei tilaus kannattanut. Jos englanninkielinen Spielbox tulisi saataville, tilaisin sen heti. Joten: auttakaa miestä mäessä ja äänestäkää “kyllä”, niin pääsen ehkä lukemaan englanninkielistä Spielboxia.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Spielbox-lehti englanniksi”

Sain sattumalta käsiini saksankielisen version lehdestä. Erittäin laadukkaan oloinen lehti jonka jokaisessa numerossa keskimääärin kaksi pienheköä lisäosaa suosittuihin lautapelihin. Äänestin tätä jo kerran tuntematta lehteä tarkemmin mutta nyt voin hyvällä? omallatunnolla äänestää uudelleen.

SPIELBOX ILMESTYY ENGLANNIKSI 1/2010 ALKAEN!
Eli vetoomuksesi onnistui, ja Spielbox -lehden kustantaja alkaa julkaisemaan lehteä myös englanniksi. Tilaus Suomeen maksaa 45,50€ vuosi ja vuosittain tulee 7 lehteä.

Itse kerkesin jo tilata lehden saksaksi tämän uutisen innoittamana, kun saksaa jotenkin osaan, mutta olen kyllä iloinen että lehti ilmestyy myös englanniksi. Ei tarvitse sitten sanakirjan kanssa sitä tavata… =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *