Kategoriat
Uutiset

Suomenkielinen Ghost Stories saapunut

Ghost Storiesin kansiLautapelit.fi:n tuorein suomenkielinen julkaisu on yhteistyöpeli Ghost Stories, jossa pelaajien on yhdessä tuumin estettävä pahan Wu-Fengin reinkarnaatiota. Ihmisten maailman toivo on pienessä kylässä, jossa Wu-Fengin tuhkat ovat uurnassa. Pelaajien on estettävä kummituksia valloittamasta koko kylää. Menestys vaatii tiukkaa yhteistyötä ja tarkkaa pelaamista.

Pelissä on useita eri vaikeustasoja ja kuuleman mukaan vaikein antaa pelaajille varsin tiukkaakin haastetta. En ole itse ehtinyt vielä kokeilemaan, vaikka pelin suomensinkin, kun käännettäväksi ei tässä tapauksessa tullut koko peliä vaan pelkät tiedostot. Odotan mielenkiinnolla, vaikka mikään ylin yhteistyöpelien ystävä en olekaan. Suomenkielisen pelin hinta Lautapelit.fi:ssä on 35 euroa.

Tunnelmallinen peli on yhtä kaikki sen verran suosittu, että siihen on ilmestynyt jo pari minilisäosaa ja Essenin messuilla ilmestyvä laajempi White Moon -lisäosa, jossa kummitukset heittäytyvät astetta häijymmiksi. Pelaajien on suojeltava kyläläisiä astetta konkreettisemmin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *