Kategoriat
Uutiset

Tuonelalta kolme suomalaista uutuuspeliä

Tuonela Productions julkaisi blogissaan tiedotteen, jossa yhtiön toimitusjohtaja Jussi Autio esittelee yhtiön uutuuspelit syksylle 2009. Pelit julkaistaan Spiel-messuilla Essenissä Saksassa ja pelit ehtinevät Suomeen joulumarkkinoille.

Julkaistavat pelit ovat nimeltään Modern Society (3-5 pelaaja, 60 min.), Soul Hunters (2-4 pelaajaa, 60 min.) sekä Inquisition (3-5 pelaajaa, 45-60 min).

Modern Society -pelistä on luvassa myös tietokoneella pelattava versio, joka on tällä hetkellä beta-testauksessa. Inquisition-peli on puolestaan aikanaan menestynyt Suomen lautapeliseuran ensimmäisessä pelisuunnittelukilpailussa ja on mielenkiintoista nähdä millaisia muutoksia peliin on tehty kilpailun jälkeen.

Lautapeliopas pyrkii olemaan ensimmäisten joukossa, jotka peleihin pääsevät tutustumaan ja toivoaksemme pääset kuulemaan lisätietoja peleistä pikaisesti.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Yksi vastaus aiheeseen “Tuonelalta kolme suomalaista uutuuspeliä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *