Kategoriat
Uutiset

Uusia korttimuoveja lautapeleihin

Dragon Shield -korttimuovivalmistaja on lisännyt valikoimiinsa uusia lautapeleille suunnattuja korttimuoveja. Aikaisemminhan tarjolla oli pienempiä lautapelien korteille sopivia Lautapelit.fi Dragon Shieldejä, mutta nyt tilanne on obsessiivisten muovittajien kannalta entistäkin parempi, sillä uudet lautapelimuovit tulevat neljässä koossa.

Dragon Shieldien logoLarge-koko sopii mm. Agricolan, Battle Loren, Blue Moon Cityn, Dominionin, Memoir ’44:n, Notre Damen ja San Juanin korteille. Se siis vastaa jokseenkin perinteisiä keräilykorttipelimuoveja. Medium sopii Bohnanzalle, Chez Geekille, Citadelsille, isommille Menolippu-korteille ja Galaxy Truckerille. Small sopii St. Petersburgille, pienille Menolippu-korteille, Wings of Warille ja Thurn und Taxisille. Mini sopii Arkham Horrorille ja Twilight Imperiumille.

Lautapelit.fi:n sivuilta löytyy pidempi lista peleistä ja niille sopivista muoveista. Uusia muoveja saa samasta paikasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *