Kategoriat
Uutiset

Vuoden peli -veikkauksen voittajat

Kisaan tuli 739 veikkausta. Oikeaa riviä ei silti veikannut kukaan. Pelkkiä finalisteja sisältäviä kuponkeja palautettiin vain 19, eli alle 3% veikkauksista sisälsi pelkkiä finalisteja. Tämä selittyy lastenpelisarjan finalistivalinnoilla: Dizios ja Touhula löytyivät kumpikin vain kahdesta finalistikupongista, loput onnistuneista olivat veikanneet Eläinpyramidia.

Koska oikeita veikkauksia ei tullut yhtään, oikein veikanneille varatut palkinnot jaetaan lähimmäksi veikanneiden kesken. Tällaisia kuponkeja oli 51 kappaletta, joista suurin osa sisälsi yhdistelmän Salaisuuksien saari ja 7 Wonders.

Tästä joukosta voittajiksi arvottiin Marko Latvalehto ja Mika Rantala. He saavat valita palkintonsa ensimmäisinä. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin vielä kaksi palkintoa, jotka voittivat Antti Timonen ja Inka Plit. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.