Kategoriat
Uutiset

Vuosiäänestys on tulossa

Vuosiäänestys 2015Lautapelioppaan perinteinen vuosiäänestys – jota on järjestetty jo vuodesta 2003 – tulee taas! Syyskuun alussa äänestellään taas vuoden parhaita pelejä. Kaikkea saa äänestää, mitä olet pelannut viimeisen vuoden aikana, myös vanhoja pelejä.

Äänestää saa korkeintaan seitsemää peliä. Tärkein rajoitus on se, että voit äänestää vain pelejä, joita olet pelannut viimeisen vuoden sisällä. Lisäosat on myös rajattu äänestyksen ulkopuolelle.

Äänestysaika alkaa 1.9., joten nyt on hyvä hetki miettiä, mitkä olivat omat suosikkipelisi kaudella 2014–2015!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *