Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Parhaat kuuden ja seitsemän pelaajan pelit

Tällä videolla listataan parhaita pelejä kuudelle ja seitsemälle pelaajalle. Videolla esitellään Keyflower, Quartermaster General, Eclipse, Camel Cup, Mysterium, Codenames ja Antike.

Mitkä ovat sinun suosikkisi vähintään kuuden pelaajan peleistä – etenkin jos jätetään varsinaiset seurapelit pois ja keskitytään ihan oikeisiin peleihin?

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lautapelituubi: Parhaat kuuden ja seitsemän pelaajan pelit”

Minun suosikkini on Battlestar Galactica: The Board Game. Toinen mahtava peli, johon mahtuu jopa 10 pelaajaa kerralla on Formula D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *