Kategoriat
Uutiset

Fresko ilmestyy kesällä

Freskon kansiDeutscher Spiele Pries -voittaja Fresko ilmestyy suomeksi kesällä 2011. Competon julkaisema pohjoismainen laitos saadaan kauppoihin kesä-heinäkuussa. Freskossa pelaajat ovat maalarimestareita, joiden vastuulla on katedraalin freskon uudistaminen.

Pelaajat komentavat oppipoikalaumaa maaliostoksille, sekoittavat maaleja saadakseen uusia värejä ja käyvät maalaamassa. Työläisten asettelu -pelimekaniikka on vahvassa käytössä ja vaikka pelissä ei valtavasta uutta olekaan, se onnistuu silti yhdistelemään tuttuja ideoita raikkaalla DSP:n arvoisella tavalla.

Freskoa pelataan myös lautapelaamisen SM-kisoissa yhtenä kisapeleistä.

Muissa uutissa Hornet-lautapelin suunnittelijakaksikon toinen osapuoli Jani Moliis oli Hesarin haastateltavana. Pahvilaudan velho -juttu löytyy myös netistä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *