Kategoriat
Uutiset

Lautapeliopas tarvitsee sinua!

Lautapeliopas on päivittynyt varsin ahkerasi Lautapelaaja.net:iin verrattuna, mutta aktiivisempaakin juttujen julkaiseminen voisi olla. Siihen taas tarvittaisiin lisää avustajia. Jos tiedät peleistä jotain ja osaat muotoilla ajatuksesi jollain lailla järkevästi kirjalliseen muotoon, ota yhteyttä!

Lautapelioppaan avustajille ei ole luvassa juuri muuta kuin mainetta ja kunniaa, kenties satunnaisia arvostelukappaleita lautapeleistä. Suomen tärkeimpään lautapelitiedonlähteeseen kirjoittaminen on toki arvo sinänsä, Lautapelioppaan avustaminen on mainio tapa saada nimeä lautapelipiireissä.

Tervetulleita ovat niin uudet vakituiset avustajat kuin satunnaisemmatkin jutunkirjoittajat. Oli sinulla sitten valmis juttu tai hyvä idea, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Esimerkiksi seuraavanlaisia juttuja kaivataan:

  • Toimitus tarvitsisi ameritrash-asiantuntijan, joka käsittelisi esimerkiksi Fantasy Flightin uutuudet ja muut herkut.
  • Samoin tarpeen olisi sotapelitoimittaja, joka osaisi esitellä sotapelien maailmasta helpoimmin lähestyttäviä tapauksia ja valaisisi myös hc-sotapelien maailmaa peruspelaajalle.
  • Myös peruseuropelejä ilmestyy niin paljon, että ehdimme käsittelemään niistä vain varsin pienen osan. Niidenkin arvostelemisessa apu olisi tarpeen.
  • Strategiajuttuja suosittuihin peleihin kaivataan aina, samoin muita analyysijuttuja peleistä.
  • Yksi kiinnostava homma olisi etsiä netistä mielenkiintoista ulkomaista materiaalia käännettäväksi. Englanniksi on julkaistu yhtä jos toista kätevää, jonka voisi kääntää suomeksi. Jonkun pitäisi vain löytää BoardGameGeekistä ja muualta ne kiinnostavimmat jutut. Käännösjuttuvinkit ovat aina tervetulleita.
  • Puuttuuko Lautapelioppaasta mielestäsi jotain olennaista? Kirjoita se, tai ainakin kerro meille, niin etsimme jonkun, joka kirjoittaa jutun.

Juttuideoita voi antaa vaikkapa kommentoimalla tätä merkintää, avustamisesta kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen mikko at lautapeliopas.fi. Tehdään Lautapelioppaasta yhdessä vieläkin parempi!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lautapeliopas tarvitsee sinua!”

jaksaiskohan tuota kirjoitustaitoa testata esim. battlestarilla näin begasusta venaillessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *