Cacao

Lautapelit.fi julkaisi Cacaon

Cacaon kansiTuorein Lautapelit.fi-julkaisu on Cacao, Phil Walker-Hardingin (Sushi Go!) suunnittelema lautapeli, jossa viljellään kaakaopapuja viidakoissa.

Cacao on melko yksinkertainen ja abstrakti laattojenasettelupeli, jossa laudalle muodostuu ruudukko viidakkolaatoista ja pelaajien omista työläislaatoista. Viidakkolaatat tuottavat kaikenlaista hyödyllistä, kuten kaakaopapuja, kun niiden viereen pelaa työläisiä. Tavoitteena on asemoida omat työläiset laudalle mahdollisimman tehokkaasti.

Yksi erä kestää noin 45 minuuttia. Peliin mahtuu 2–4 pelaajaa ja ikäsuositus on 8+, eli vahvasti perhepeliosastolla mennään. Peli maksaa noin 27 euroa ja tulee myyntiin viikonloppuna Lautapelit.fi:n synttäreillä (jos olet Helsingissä, poikkea ihmeessä liikkeessä, saatat saada kakkua!).

Lautapelit.fi on saanut myös Coloretton ja 6 Nimmtin uudet pienillä lisäosilla varustetut plussapainokset valikoimiinsa, ja aivan kohtapuoliin pitäisi saapua myös odotettu Nations: The Dice Game, joka viivästyi jonkin verran tuotantovaikeuksien vuoksi.Cacao

Osta Löydä lautapelit -kirja

One thought on “Lautapelit.fi julkaisi Cacaon”

  1. Korjataan sen verran että Nations Dice Game on saapunut ja tulee myyntiin perjantaina. 6 Nimmt!+ on myös jo saapunut, mutta Coloretto+ ei. Sitäkin toki odottelemme ihan näinä päivinä.

    Lautapelit.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.