Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi-uutuus: Port Royal

Suosittu Port Royal -korttipeli ilmestyi suomeksi Lautapelit.fi:n julkaisemana. Siihen ja muihin uutuuksiin pääsee tutustumaan Lautapelit.fi:n synttäreillä Helsingin liikkeessä 29.–30.5.2015.

Port Royalin kansiEilisestä Lautapelit.fi-uutuusuutisesta jäi vielä mainitsematta Alexander Pfisterin korttipeli Port Royal, joka sekin ehti Lautapelit.fin synttäreiksi saataville.

Port Royal voitti pelisuunnittelukilpailun Itävallassa nimellä Händler der Karibik ja on sittemmin ilmestynyt Port Royal -nimellä monella kielellä.

Pelissä yritetään rikastua Karibialla kauppalaivoja keräilemällä. Pelin perusmekaniikka on onnenkoetusta, eli vuorolla saa nostaa kortteja niin kauan kuin uskaltaa tai kunnes koittaa huono tuuri, jolloin ei saa mitään. Montako korttia uskallat nostaa?

Pelin kesto on noin kymmenen minuuttia pelaajaa kohden, pelaajia mahtuu mukaan 2–5 ja ikäsuositus on 8+. Pelin hinta on noin 15 €.

Lautapelit.fi juhlii synttäreitään Helsingissä tänään 29.5. ja huomenna 30.5.2015. Ohjelmassa on muun muassa:

Synttäritarjoukset ovat voimassa Helsingin myymälässä, verkkokaupassa sekä Tampereella siltä osin kuin tuotteita sieltä löytyy. Löytöpöytätarjoukset tulevat osittain verkkokauppaan sunnuntaina 31.05. ja poistuvat maanantaina aamupäivän aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *