Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n joulukalenteri

Lautapelit.fi:n nettikaupasta löytyy tänäkin vuonna joulukalenteri. Joka päivä löytyy uusi tarjous. Tänään 1.12. tarjouspeli maksaa euron, huomenna kaksi euroa, sitten kolme euroa ja niin edelleen. Ensimmäisenä päivänä tarjolla on joulun teemaan sopivasti Joulupukki-lautapeli, jouluaiheinen Afrikan tähti -kopio.

Viime vuonna joulukalenterin kruunasi aattona tarjolla ollut Vasco da Gama 24 eurolla. Saapa nähdä, mitä tänä vuonna on tarjolla.

Joulukalenteri löytyy Lautapelit.fi:n verkkokaupasta etusivulta, kalenteri on rivi X-kirjaimia lapsille, perheille, aikuisille, harrastajille -kuvien alla. Tänä vuonna ei siis tarvitse säätää alennuskoodien kanssa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *