Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelaajan lahjatoiveet 2011 -video

Tuomo Pekkanen pitää pientä taukoa videoista ja joulukuun videosta vastaa Joulupukki — kukapa muukaan. Pukki kertoo tässä kahdeksanminuuttisessa videossa parhaat vinkit lautapelaajien joululahjoiksi. Joululahjasuositukset-listasta poiketen pukin listalla on myös muutakin kuin vain lautapelejä.

Kiitokset Joulupukille oivallisesta videosta. Tämän videon vinkeillä saa varmasti lautapelaajat lähipiiristään tyytyväisiksi, oli kyse sitten peliharrastajista tai muuten vain lautapeleistä kiinnostuneista.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *