Kategoriat
Uutiset

Lisätietoja Dominion – Alkemiasta

Dominion Alkemia -kansikuvaLautapelit.fi julkaisi Dominion — Alkemiasta pari uutta kuvaa, muun muassa uuden version kansikuvasta. Dominion — Alkemian sivulta löytyy myös pari esimerkkiä korteista, muun muassa lisäosan keskeinen uusi ominaisuus, Rohto (eli Potion). Lautapelit.fi:n sivuilta löytyy vielä kolmas kortti Ennemalja, käykää vilkaisemassa sieltä.

Rohto on uusi rahatyyppi, joka maksaa neljä rahaa. Osa korteista, kuten itse Alkemisti, vaatii rahan lisäksi Rohtoa maksukseen ja saattaa hyötyä muutenkin rohtopulloista.

Alkemialle on toistaiseksi lätkäisty hintaa 25 euroa. Peli on puhdas lisäosa, eli vaatii seurakseen joko Dominionin tai Hovin juonet. Peli ilmestyy kevään aikana.

Rohto-kortti Dominion AlkemiastaAlkemisti-kortti Dominion - Alkemiasta

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *