Kategoriat
Videot ja podcastit

Squad Leader -esittelyvideo

Squad Leader on heksasotapelien klassikko vuodelta 1977. Tästä Avalon Hillin julkaisemasta pelistä sai myöhemmin alkunsa suosittu Advanced Squad Leader, mutta Tuomo Pekkasen mielestä vanha sotaratsu Squad Leader on yhä pelaamisen arvoinen peli, lähes 25 vuotta ilmestymisensä jälkeen. Koska peli on raskasta tavaraa, videollakin on mittaa lähes kymmenen minuuttia, mutta mikäli sotapelit kiinnostavat, video on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Squad Leaderista ja sen lisäosista löydät lisätietoja BoardGameGeekistä. Geekin markkinapaikalla on tälläkin hetkellä tarjolla useita kappaleita peliä, mikäli vanhan klassikon hankkiminen kiinnostaa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

4 vastausta aiheeseen “Squad Leader -esittelyvideo”

Hyvä! Jos on mielenkiintoa videotuotantoon, niin toivoisin lisää videoita näistä hieman enemmän paneutumista vaativista peleistä. Niiden kohdalla investointipäätös syntyy yleensä pidemmän pohdinnan tuloksena ja vaatii hieman taustatyötä.

Hyvä video ihan aliottelijalle mihin se oli epäilemättä tarkoitettukkin. Videoon oli silti pujahtanut pieni virhe. Squad Leaderiin nimittäin on saatavissa suomenkielinen ohje. Tosin melko suppea mutta pelaamaan pääsee suht kivuttomasti.
Hyvä video kaikista lautapeleistä kiinnostuneille ja laskee “pelkoa” aloittaa lautapeli harrastus… KIITOS!!!

Tarkoitan yleensä videoissani “ei saa suomeksi” merkinnällä sitä että pelistä ei ole tehty kotimaista versiota/painosta. Mutta ihan hyvä tietää että SL:n säännöt on joku porukka suomentanutkin. Pitäisikin tsekata millainen tuo käännös on…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *