Kategoriat
Uutiset

Menolipun SM-kisat 2014

Menolipun kansiNeljännet Menolipun SM-kisat pelataan Turussa JunaCon V -tapahtumassa T-talolla 13.4.2014. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja alkaa jo lauantaina 12.4., mutta Menolippu-turnaus pelataan sunnuntaina. Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa 10.30 ja varsinainen peliaika on klo 11–17.30.

Turnaukseen osallistuminen ei maksa mitään, mutta JunaCon-tapahtumaan on 10 € pääsymaksu (5 € Suomen Lautapeliseuran jäsenille).

Turnauksen voittajalle on luvassa osallistumisoikeus Menolipun MM-kisoihin Pariisissa syyskuussa 2014. Pelin julkaisija Days of Wonder tarjoaa voittajalle majoituksen Pariisissa ja suomalainen julkaisija Lautapelit.fi tarjoaa 200 € matka-avustuksen. Turnaus on avoin kaiken ikäisille pelaajille, mutta MM-kisojen osallistumisoikeuden ja matka-avustuksen voi voittaa vain täysi-ikäinen Suomen kansalainen.

Turnauksessa pelataan kolme karsintakierrosta Menolipun peruspelillä niillä säännöillä, jotka Lautapelit.fi on julkaissut.

Pelaajien määrästä riippuen karsintakierroksia seuraa yksi semifinaalikierros 4–10 pelaajaalla. Mikäli turnauksessa on vain 8 osanottajaa, ei semifinaaleja pelata ja neljä karsintakierroksen parasta siirtyy suoraan finaaleihin. Semifinaalit pelataan Menolippu Euroopalla, niillä säännöillä, jotka Lautapelit.fi on julkaissut.

Semifinaalien neljä parasta jatkaa finaaliin, joka pelataan peruspelillä Hollannin kartalla. Mikäli käy niin, ettei finaaliin pääse ainuttakaan täysi-ikäistä Suomen kansalaista, pelataan erillinen finaalipeli neljän parhaan suomalaisen täysi-ikäisen osanottajan kesken peruspelillä.

Turnaukseen voi ennakkoilmoittautua osoitteessa kilpailut@lautapeliseura.fi. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta mikäli osallistujia on enemmän kuin turnaukseen voidaan ottaa, ennakkoilmoittautuneilla on etuoikeus.

Lisätietoja turnauksesta.

Lisätietoja JunaCon-tapahtumasta.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.