Kategoriat
Uutiset

Spielmaterial.de:n suunnittelukilpailu

Spielmaterialin logoSaksalainen lautapelien osia myyvä kauppa Spielmaterial.de järjestää jo toista kertaa kilpailun, jossa annetusta komponenttiläjästä pitää keksiä peli. Tavaraa saa lisätä, mutta kaikki annetut osat on käytettävä. Voittaja saa rahapalkinnon ja julkaisusopimuksen. Pelisuunnittelijoille kisa on siis ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Kisassa käytettäviä nappuloita saa ilmaiseksi saksalaisilta pelimessuilta.

Viime vuoden kilpailun aiheena oli Giganten-pelin osien uudelleenkierrätys. Kisan voitti Bernhard Weber pelillään Schwarzes Gold. Schwarzes Goldin julkaisee Essenin messuilla Spielmaterialin omistajan Harald Mücken pelifirma Mücke Spiel.

Lisätietoja kilpailusivulta ja kilpailun säännöistä (pdf).

Spielmaterial on muutenkin ehdottomasti tutustumisen arvoinen liike pelisuunnittelijoille ja askartelijoille, sieltä saa monenlaista pelinappulaa moneen tarpeeseen.

Kilpailussa käytettävät nappulat.
Kilpailussa käytettävät nappulat.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *