Kategoriat
Uutiset

Uusi promokortti Dominioniin

Kätkö -promokorttiDominioniin on ilmestynyt uusi promokortti juhlistamaan pelin Spiel des Jahres -voittoa. Kortti on nimeltään Kätkö ja se on saatavilla suomeksi. Kätkö on kakkosen arvoinen rahakortti, joka maksaa viisi rahaa. Erikoisuutena Kätkön saa pakan sekoittamisen jälkeen jemmata haluamaansa kohtaan pakassa.

Kortin saa ilmaiseksi Lautapelit.fi:stä kun ostaa Dominion — Kaukaiset rannat -pelin. Jos omistaa jo Kaukaiset rannat ja haluaa tilata pelkästään Kätkön, joutuu maksamaan postikulut. Mukana saa lisäksi korjatun Merirosvolaiva-kortin, tässä Kaukaiset rannat -lisäosan kortissahan oli ikävä painovirhe. Hyvä, että sekin on nyt korjattu.

Englanninkielisen Stash-kortin saatavuudesta ei ole vielä tietoa, tähän astihan englanninkielisiä promokortteja on saanut tilattua BoardGameGeekistä.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

10 vastausta aiheeseen “Uusi promokortti Dominioniin”

Kiitos tästä tiedosta, olisi mennyt ihan ohi muuten. Tiedätkö, voiko Lautapelit-kauppaan vain marssia sisään ja pyytää noita kortteja – lisäosa kun on jo hankittuna ja myymälään olisi helppo poiketa?

Luulisin, jos ne kerran saa nettikaupasta pelkillä postikuluilla niin outoa olisi, jos niitä ei saisi kaupasta ilmaiseksi.

Itselläni ei hirveästi sytytä mikä tämän kortin toiminnossa on niin hienoa. Ehkä se selviäisi, jos pääsisi testaamaan.

Joo, ei se miltään hirveän hyvältä kortilta tunnu. Toivomuskaivon kanssa se kombottaa, muuten sen voi nakata joka sekoituksen jälkeen pakan päälle – mutta viidellä rahalla saa kyllä parempiakin kortteja, eikä tuo aivan valtavasti hopeaa parempi kortti ole.

Onko joku viisari värähtänyt Domininin kohdalla väärään suuntaan kun promokortteja pitää Spiel des Jahresin jälkeen jaella :)

Melkoisen turha kortti tämä. En tosin ole testannut vielä, vaikka onkin jo hallussa.

Ei vaikuta kortilta, jonka välttämättä haluaisin jemmata pakkaani.

Neljällä rahalla tuo saattaisi mennä, mutta viiden hintaisena kuulostaa kyllä melko roskalta. Noh, saapahan edes ottaa kolmen hintaisen kortin, jos tuo tuhotaan Tihulaisella…

Teidän arvailunne osuivat kyllä aika oikeaan. Melkoisen turha kortti. Ostin sen pelissä kun rahaa tarvitsin ja sattui olemaan rahaa kädessä 5:n arvosta. En kyllä kokenut mitään hyötyä siitä että sen sai asettaa johonkin päin pakkaa sekoittamisen jälkeen (eli käytännössä pakan päälle…) Jos pakassa on rahakortteja sen verran kuin pitäisikin olla niin tämä on kyllä melkoisen turha kortti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.