Kategoriat
Uutiset

Spielbox-lehti ilmestyy englanniksi

Spielbox-lehden kansiUutisoimme aikaisemmin Spielbox-lehden harkitsevan englanninkielistä laitosta. Kyllä-ääniä kertyi näköjään riittävästi, sillä Spielbox on päättänyt tehdä lehdestä myös englanninkielisen laitoksen. 29. vuosikerrassa menevä lehti on Saksassa suosittu ja tunnettu myös ulkomailla, joten on hieno juttu, että siitä pääsevät nauttimaan myös ne, joilta saksa ei suju yhtä hyvin.

Vuoden kestävä seitsemän numeron tilaus maksaa Suomeen toimitettuna 45,50 euroa. Ei siis kummasti kalliimpi kuin suomalaiset aikakauslehdet. Tilauksen voi maksaa kätevästi suoraan pankkitilille. Tyylikkäässä kiiltävälle paperille painetussa värikkäässä lehdessä on peliarvosteluja, henkilöjuttuja, uutisia ja muita erilaisia peliaiheisia artikkeleita. Lisäksi jokaisessa lehdessä tulee mukana pieni lisäosa johonkin peliin ja joku pienimuotoinen uusi peli.

Lisäosissa on nähty muun muassa Age of Steam -karttaa, lisäkortti Caylus Magna Cartaan, uusi valtakuntakortti Dominioniin ja muuta mielenkiintoista ja ajankohtaista. Myös lisäosat käännetään englanniksi.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Spielbox-lehti ilmestyy englanniksi”

Kuinka paljon yhdessä lehdessä mahtaa olla tavaraa noin suurinpiirtein? (Sivuja, artikkeleita, lisäosia yms.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.