Kategoriat
Uutiset

Wizardin SM-kisat la 20.8.2011

Wizard -korttipelin suomenkielinen laitosSuomen Lautapeliseura ja Lautapelit.fi järjestävät Wizard-korttipelin SM-kisat lauantaina 20.8.2011 kello 11.00 alkaen Lautapelit.fi:n tiloissa (Salomonkatu 5, Helsinki). Kisa järjestetään yhteistyössä peliä valmistavan Amigon kanssa ja kaksi parasta pääsevät edellisvuoden tapaan edustamaan Suomea Wizardin MM-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Budapestissa lokakuun 1. päivä.

Turnauksen minimiosallistujamäärä on 8 henkeä ja peliä pyritään pelaamaan 4-5 hengen pöydissä. Pelit kestävät 10 jakoa eli käytössä on “kanadalaiset säännöt” ja pelaajat eivät saa luvata saamaa määrää tikkejä kuin kierroksella on kortteja jaossa (+-1 -variantti). Tarkemmat turnaussäännöt löydät Lautapeliseuran foorumilta.

Ennakkoilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Lautapeliseuran foorumilla. Turnaukseen voi ilmoittautua myös klo 10.30-11.00 turnauspäivän aamuna Lautapelit.fi -liikkeessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *