Kategoriat
Uutiset

Wizardin SM-kisat la 20.8.2011

Wizard -korttipelin suomenkielinen laitosSuomen Lautapeliseura ja Lautapelit.fi järjestävät Wizard-korttipelin SM-kisat lauantaina 20.8.2011 kello 11.00 alkaen Lautapelit.fi:n tiloissa (Salomonkatu 5, Helsinki). Kisa järjestetään yhteistyössä peliä valmistavan Amigon kanssa ja kaksi parasta pääsevät edellisvuoden tapaan edustamaan Suomea Wizardin MM-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Budapestissa lokakuun 1. päivä.

Turnauksen minimiosallistujamäärä on 8 henkeä ja peliä pyritään pelaamaan 4-5 hengen pöydissä. Pelit kestävät 10 jakoa eli käytössä on “kanadalaiset säännöt” ja pelaajat eivät saa luvata saamaa määrää tikkejä kuin kierroksella on kortteja jaossa (+-1 -variantti). Tarkemmat turnaussäännöt löydät Lautapeliseuran foorumilta.

Ennakkoilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Lautapeliseuran foorumilla. Turnaukseen voi ilmoittautua myös klo 10.30-11.00 turnauspäivän aamuna Lautapelit.fi -liikkeessä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *