Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne 10v juhlaversio -videoesittely

Tuomo Pekkanen sai käsiinsä Carcassonnen näyttävän kymmenvuotisjuhlalaitoksen ja kertoo nyt, mistä tässä hienossa pelissä on kyse ja miten se eroaa tavallisesta Carcassonnesta. Laatikon ulkomuoto on se merkittävin ero, joten tämä video ei ole erityisen pitkä, vain reilut kolme minuuttia.

10-vuotisjuhlaversiota saa samoista kaupoista, jotka myyvät peruspeliäkin.

Katso myös: Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittely, Kirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittelyLohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittely, Torni -lisäosan esittely, Kreivi ja kuningas -lisäosan esittely, Kärryt ja kartanot -lisäosan esittely, Basaarit ja bastionit -lisäosan esittely, Pedot ja paimenet -lisäosan esittely.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.