Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Basaarit ja bastionit -esittelyvideo

Esittelyvuorossa on Carcassonnen kahdeksas lisäosa, Basaarit ja bastionit. Lisäosa tuo peliin kolme uutta elementtiä: laattahuutokaupan aiheuttavat basaarit, lisää pisteytysmahdollisuuksia tuovat bastionit ja sillat, joilla voi jatkaa teitä esteiden yli. Lisäosa kerää taas kiitosta arvostelijalta, tarkemmat yksityiskohdat selviävät oheisesta noin neliminuuttisesta videosta-

Katso myös:Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittely, Kirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittely, Lohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittely, Torni -lisäosan esittely, Kreivi ja kuningas -lisäosan esittely, Kärryt ja kartanot -lisäosan esittely, Pedot ja paimenet -lisäosan esittely.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *