Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Torni -esittelyvideo

Tässä videossa esitellään Carcassonnen neljäs lisäosa, Torni. Mukana on komea, mutta epäkäytännöllinen pahvitorni laattojen säilyttämiseen pelin aikana ja tornipalikoita, joihin voi vangita muiden pelaajien seuraajia. Aivan täysillä sinänsä varsin tyylikäs tämä lisäosa ei vakuuta, mutta tarkemmin asia selviää yllä olevasta reilut kolme minuuttia kestävästä videosta.

Katso myös: Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittelyKirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittely, Lohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittely, Kreivi ja kuningas -lisäosan esittely, Kärryt ja kartanot -lisäosan esittely, Basaarit ja bastionit -lisäosan esittely, Pedot ja paimenet -lisäosan esittely.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

8 vastausta aiheeseen “Carcassonne: Torni -esittelyvideo”

Miksi et ole hankkinut 7 lisäosaa katapultti ja tehny siitä videota olisi mukava tietää siitäkin lisäosasta?

Osaissikko sanoa että mistä saisin tuon tornin. Oon monta vuotta yrittäny kahtoa kaupoista ja nyt netistä mutta joka paikassa näyttäisi olevan tuote loppu.

Tornin suomenkielinen painos on tosiaan loppu, mutta Lautapelit.fi ilmoitti vastikään, että lisää on tulossa. Ei tosin enää suomenkielisenä, vaan puolilokalisoituna, eli ulkomainen laitos, mutta suomenkieliset säännöt printattuna mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *