Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Kärryt ja kartanot -esittelyvideo

Carcassonnen kuudes lisäosa Kärryt ja kartanot tuo peliin jälleen kerran paljon pientä sälää: kärryjä, kartanoita, suurluostareita, pormestareita ja niin edelleen. Arvostelija tykkää, sillä tämä lisäosa tuntuu palaavan takaisin perusasioiden pariin kummallisempien lisäosien jälkeen. Mutta katso itse, video kestää vähän yli neljä minuuttia.

Katso myös: Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittelyKirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittelyLohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittelyTorni -lisäosan esittely, Kreivi ja kuningas -lisäosan esittely, Basaarit ja bastionit -lisäosan esittely, Pedot ja paimenet -lisäosan esittely.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *