Kategoriat
Videot ja podcastit

Carcassonne: Kreivi ja kuningas -lisäosan esittelyvideo

Kreivi ja kuningas on Carcassonnen viides lisäosa, erityisesti Suomea varten koottu paketti minilisäosia. Mukana on uusi joki, lisäpisteytyslaattoja, pieni lisäosa Carcassonne Kivikausi -peliin ja ennen kaikkea kreivi ja Carcassonnen kaupunki — joka ei ainakaan tätä arvostelijaa vakuuttanut. Mutta katsokaa tämä noin 4,5 minuuttia kestävä video ja tehkää omat johtopäätöksenne, Carcassonnen kaupungillakin on paikkansa.

Katso myös: Carcassonnen esittelyvideoKirkot ja kievarit -lisäosan esittelyKirjurit ja kauppiaat -lisäosan esittelyLohikäärme ja linnanneito -lisäosan esittelyTorni -lisäosan esittely, Kärryt ja kartanot -lisäosan esittely, Basaarit ja bastionit -lisäosan esittely, Pedot ja paimenet -lisäosan esittely.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Carcassonne: Kreivi ja kuningas -lisäosan esittelyvideo”

Jep, Kreivi on kyllä kaikista lisäosista kamalin. Olemmeko kerran jaksaneet pelata tällä minilisäosalla ja sen jälkeen se on saanut jäädä. Myös tuota kakkosjokea ei juuri tule käytettyä, mieluummin tuntuu pitäytyvän siinä alkuperäisessä.

Kaksi erikoislaattaa (maantierosvo ja kuningas) tuntuvat vähän turhilta siinä mielessä, että saman säännön voi vaan päättää pelaajien kesken ja pelin lopussa antaa pisteet suurimmasta kaupungista ja pisimmästä tiestä ilman, että siihen varsinaisesti tarvitsee mitään erillisiä laattoja :)

Itseltäni löytyy Kivikausi ja innokkaasti olisin haalimassa joltain tuon tämän lisäosan mukana tulevan Tähystäjän, jos turhana sattuu pyörimään nurkissa, vink vink!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *