Kategoriat
Videot ja podcastit

Dominion – Lautapelinurkka

Lautapelinurkka käsittelee tällä kertaa uuden suosikin Dominionin. Jos peli ei ole vielä tuttu, Lautapelinurkka esittelee sen toiminnan erittäin havainnollisesti ja selkeästi. Katsomalla tämän 13 minuuttia kestävän videon opit pelin kulun perusteet takuuvarmasti. Vuoden peli– ja Spiel des Jahres -palkittu Dominion on ehdottomasti tapaus, joka on syytä tuntea.

Lautapelinurkka

Antti Koskisen Lautapelinurkka on videomuotoinen peliesittely, joka käsittelee jokaisessa jaksossaan yhden lauta- tai korttipelin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

12 vastausta aiheeseen “Dominion – Lautapelinurkka”

Lisää näitä videoita. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Täytyypi tänään käydä kattelemassa, jos vaikka jostain löytäis ittelini tuon ^^

Mukava kuulla, että videot viihdyttävät ja kannattaa tosiaan tutustua peliin! Dominion on mainio peli ja soveltuu valtaosalle pelaajista oikein hyvin.

Löysin sitten omani -40% cittarista ^_^. Erittäin mielenkiintoiselta ja hyvältä vaikkuttaa, mitä nyt muutaman peliä olen kerinnyt pelamaan.

Hyvä video kun sai jo pelkällä katselulla koukuttaan peliin.
Kiitokset tekijälle/jöille.

Pari tarkennusta.
Uudet kortit nostetaan käteen jokaisen kierroksen lopussa, lopputoimien yhteydessä, ei kierroksen alussa kuten videossa.
Toinen huomioitava asia on, että ylimääräisellä ostolla voi aina ostaa kuparirahan, jonka hinta 0.
Näin siis ainakin toisessa painoksessa.

Kaverini hankki juuri Dominion-valtakunta pelin ja pelattiin yksi peli sitä. Askarruttamaan jäi, että mitä niillä kirous korteilla oikein pelissä tekee? Jos siis ei ole Noitaa pelissä. Nehän eivät maksa mitään, mutta mitä niillä tekeekään?

Ei mitään, koska jos johonkin tarvitsee ilmaisia kortteja, voi aina ottaa kuparia. Noita ei tosin ole ainoa kortti, joka kirouksia jakelee, mutta jos mikään kortti ei niitä käytä, niitä ei tarvitse edes ottaa mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *