Lautapelituubi: Parhaat lastenpelit

Esittelen parhaita lastenpelejä, joita on mukava pelata aikuisten ja lasten kesken. Nämä pelit ovat toimineet meillä yhdeksän- ja kuusivuotiaiden kanssa. Videolla mainitaan:

– Love Letter
Super Rhino
Kilpikonnakisa
Coco Loco
Dino Race
La Boca
Maaginen labyrintti
Celtica
Camel Cup
Between Two Cities

Osta Löydä lautapelit -kirja

4 thoughts on “Lautapelituubi: Parhaat lastenpelit”

  1. Kiitos. Tässä on hyödyllistä peliesittelyä normaaliperheille, joissa on monentasoisia pelaajia. Itselle nämä kaikki olivat kokeilemattomia pelejä, pitänee tutustua joihinkin lähemmin.

  2. Celtica löytyy kyllä hyllystä, mutta en ollut hahmottanut sen potentiaalia lastenpelinä. Pitääkin kokeilla, kiitos vinkistä!

  3. Iso kiitos näistä! Mukava saada tietoa juurikin lasten ja aikuisten yhdessä pelattavista peleistä. Muutamaa olen itsekin kokeillut ja todella toimivat ikään katsomatta. Mukavasti tuli myös uusia tuttavuuksia.

  4. Love letteristä olen kyllä samaa mieltä! Pelattiin joululomalla 7-vuotiaan tyttären kanssa turnaus, paras 51:stä. Tytär voitti lukemin 26-25! Kumpikin oli välillä reilussa johdossa. Mitä vain voi sattua, dramaattisia tilanteita tulee jatkuvasti. Meillä vaimo ei (ainakaan vielä) ole suostunut kokeilemaan, mutta hän ei kyllä kovin herkästi pelaa mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.