Kategoriat
Uutiset

New York 1901 suomeksi

Competo julkaisee New York 1901 -pelin suomeksi. Blue Orangen julkaisu on Menolipun ja Blokuksen yhdistelmä: perhepeli, jossa rakennellaan pilvenpiirtäjiä New Yorkissa 1900-luvun alussa.

New York 1901:n kansiCompeto julkaisee syksyllä New York 1901 -pelin suomeksi. Pohjoismainen laitos saapuu kauppoihin syyskuussa, heti Gencon-pelitapahtuman jälkeen.

Peli on Blue Orange Gamesin julkaisu ja kanadalaisen diplomaatin Chénier La Sallen debyyttipeli. Pelin kuvituksesta vastaa taiturimainen Vincent Dutrait (Lewis & Clark, Augustus, Elysium).

New York 1901 on näyttävä perhepeli, jossa rakennetaan pilvenpiirtäjiä New Yorkissa korkeiden talojen kultakaudella. Peliä on luonnehdittu Menolipun ja Blokuksen yhdistelmäksi: mukana on vähän laattojenasettelua ja vähän rakentelua korttien perusteella. Vaikeusasteeltaan peli on fiksujen perhepelien sarjaa; mukana on myös yksinkertaisemmat säännöt.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “New York 1901 suomeksi”

En ollut tästä aiemmin kuullutkaan, mutta kuulostaa todella hyvältä. Menolippu monine variaatioineen on ollut meillä suosikki perhepiirissä ja pelattu myös kaveripiirissä kevyempänä välipalana usein. New York 1901 upea kuvitus tuo mieleen myös juuri Menolipun… tuo ranskalais-belgialaistyyppinen terävän viivan sarjistyyli sopii hienosti lautapeleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *