Kategoriat
Uutiset

Osta huutokaupasta edullisia pelejä!

Lautapelioppaan huutokauppa on täydessä vauhdissa. Pelejä on hyvä lista ja valikoimista löytyy kaikenlaista mielenkiintoista kohtuullisilla hinnoilla. Huutokaupan kaupat hoidetaan viikon päästä Lautapelaamaan-tapahtumassa Helsingissä, mutta vaikka et tapahtumaan pääsisikään, voit silti katsella listalta esimerkiksi kotipaikkakunnallasi olevia myyjiä, jotka varmasti tekevät kaupat mielellään muutenkin kuin Lautapelaamaaan-tapahtuman yhteydessä.

Huutokauppalistalta löytyvät muun muassa seuraavat helmet (hinnat lähtöhintoja tai korkeimpia tarjouksia uutista kirjoitettaessa):

Ja paljon muuta! Huutokauppa on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *