Kategoriat
Uutiset

Uudet painokset 6 Nimmtistä ja Colorettosta

Lautapelit.fi julkaisee kevään 2015 aikana uudet plussaversiot Colorettosta ja 6 Nimmt!:stä. Vanhat pelit saavat uudet, isommat laatikot, ja lisäksi hieman valinnaisia lisäsääntöjä virkistämään vanhoja suosikkipelejä.

Coloretto+:n kansiLautapelit.fi julkaisee keväällä 2015 uudet painokset kahdesta vanhasta korttipeliklassikosta. Sekä 6 Nimmt! että Coloretto ovat vanhoja tuttuja pelejä, jotka on suomeksikin nähty jo aikaisemmin.

Kummankin uudessa painoksessa on kuitenkin nimen perään lisätty plussa ja peliin pieniä laajennoksia. Pelejä voi pelata sekä laajennettuina että alkuperäisinä.

6 Nimmt +:n kansi6 Nimmt! -laajennoksessa (pelin 20-vuotisjuhlan kunniaksi) on jokerikortteja, jotka sopivat minkä tahansa rivin perään. Ne antavat pelaajille hieman ylimääräistä joustavuutta. Lisäksi mukana on säännöt pariin muunnelmaan, joita voi pelata vanhoilla korteilla.

Coloretton plussaversiossa on mukana kortteja, jotka muuttavat pelin tavoitetta ja sääntöjä hieman.

Uudet painokset tulevat kauppoihin arviolta toukokuun lopussa. Pelit tulevat hieman aikaisempaa suuremmassa laatikossa, boksit ovat nyt samaa kokoa kuin Love Letterissä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *