Kategoriat
Uutiset

Vuoden peli -finalistit 2012

Vuoden peli -finalistit vuodelle 2012 on valittu. Vuoden peli -kisassa ovat viime vuosina juhlineet pääasiassa Marektoy ja Lautapelit.fi, etenkin perhe- ja aikuistenpelien sarjoissa, mutta tänä vuonna kaksikon hallinta on todella kattavaa. Yhdeksästä finalistista tasan yksi ei ole jommankumman julkaisema.

Tulokset julkistetaan 24.8.2012 Forma-messuilla.

Päivitys: Vuoden peli -voittajat 2012.

Lastenpelit

Perhepelit

Aikuisten pelit

Veikkausten aika! Tunnen listalta kaikki pelit paitsi Rapidon ja siltä pohjalta veikkaan, että voittajarivi menee Marektoy, Marektoy, Lautapelit.fi, eli palkinnot voittavat Mato Mato, Enigma ja Kingdom Builder. Aikuisten peleistä Paris Connection on kakkosvaihtoehto, Airlines Europen menestykseen en usko. Perhepelisarjassa Blitz on mahdollinen voittaja, Africanan mahdollisuuksia epäilen hieman. Lastenpelisarjassa Halli Klack on mahdollinen voittaja, mutta Mato Mato vaikuttaa paremmalta. Rapidoa en tunne, mutta BoardGameGeek-tiedot eivät vakuuta.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Vuoden peli -finalistit 2012”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.