Kategoriat
Uutiset

Vuoden peli -voittajat 2010

Vuoden peli -voittajat julkistettiin tänään 20.8. Forma-messuilla. Voittajat ovat:Vuoden peli 2010 logo

Onnittelut Lautapelit.fi:lle tuplakaappauksesta! Dixit on todellinen palkintomagneetti, jolla alkaa olla jo varsin huolestuttava läjä palkintoja. Mutta miksei? Kyseessä on toki hieno peli. Aikuisten pelien sarjan voittaja Mallorca on sekin Spiel des Jahres -finalisti.

English summary:

Finnish Game of the Year awards have been awarded.

  • Best children’s game was Muumien purnukkajahti, a Moomin-themed game (finalists: Das magische Labyrinth from Drei Magier and Minotaurus from Lego).
  • Best family game was Dixit (finalists: Hoksotin from WSOY and Fauna from Huch & Friends).
  • Best game for adults was Mallorca, also known as Finca (finalists: Odin’s Table from Mindwarrior and Genoa from Filosofia).

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Vuoden peli -voittajat 2010”

Näinhän se meni, aikuistenpelisarjassa tiukka kisa jatkui (Kaizun foorumipostiin viitaten), voittajan kerätessä 293 pistettä, toiseksi tullut jäi vain 5 pistettä ja kolmanneksi tullutkin vain 10 pistettä kärkisijasta…

Onnittelut lautapelit.fi:lle loistavasta menestyksestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *