Kategoriat
Uutiset

Wizardin MM-kisoissa suomalaisväriä

Wizard -korttipelin suomenkielinen laitosWizard-korttipelin MM-kisat pelattiin tänä viikonloppuna Saksassa Frankensteinin linnassa. Suomessa pelattiin SM-kisat toukokuussa ja silloin voittajaksi selviytyi Tuula Jaatinen ja kakkoseksi tuli Janne Koskinen.

Tuula ja Janne matkustivat kumpikin Saksaan MM-kisoihin, mutta tältä reissulta ei valitettavasti irronnut mitaleita. Janne sijoittui turnauksessa paremmin, sijoille 5.-7. (tarkempi tulos päivitetään tähän kun se selviää), Tuula ei päässyt välieriin. Jannen tulokset alkusarjan peleissä olivat joka tapauksessa 1., 2. ja 3., Tuulan 3., 3. ja 4..

Turnauksen voitti Saksan Josef Sigl, kaksinkertainen Saksan mestari. Kakkoseksi tuli unkarilainen Janos Balogh, kolmas oli Astrid Hiob Saksasta ja neljäs kanadalainen Ken McCoy. Tuula kommentoi turnausta kovatasoiseksi ja hyvin järjestetyksi.

Turnauksesta on vähän nihkeästi tietoa netissä, nämä tulokset löytyivät (ilmeisesti) pelin kehittäjän Ken Fisherin blogista.

Onnittelut suomalaispelaajille hienosta edustuksesta, toivon mukaan suomalaisia saadaan nähdä jatkossakin eri pelien MM-turnauksissa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *