Kategoriat
Uutiset

Wizardin SM-kisat toukokuussa

Wizard -korttipelin suomenkielinen laitosWizard-korttipelin SM-turnaus pelataan Lautapelit.fi:n liikkeessä lauantaina 22.5.2010 klo 10.30. Suomessa lupaus-korttipeliin perustuva Wizard on melko vähän tunnettu, mutta Saksassa peli on hyvin suosittu.

Tämän turnauksen taustalla onkin pelin saksalaisen julkaisijan Amigon järjestämät MM-kisat — turnauksen kaksi parasta pääsevät MM-kisoihin Saksaan 2.10.2010. Amigo maksaa majoituksen, voittajien on itse kustannettava matkansa. MM-turnaus pelataan näyttävässä ympäristössä Frankensteinin linnassa.

Turnauksessa pelataan 4-5 pelaajan pöydissä kymmenen jakoa kestäviä pelejä. Käytössä on “kanadalaiset säännöt” ja pelaajat eivät saa luvata täsmälleen kierroksen korttien määrän verran tikkejä. Tarkemmat turnaussäännöt julkaistaan viimeistään viikkoa ennen turnausta. Matkapalkinnon lisäksi SM-turnauksen palkintoina jaetaan Amigon korttipelejä.

Turnaukseen voi ilmoittautua ennakolta Lautapeliseuran foorumilla, mutta vielä turnausaamuna ehtii ilmoittautua Lautapelit.fi-liikkeessä ennen turnauksen alkua.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *