Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n Vuoden peli -ehdokkaat 2012

Lautapelit.fi osallistuu vuoden 2012 Vuoden peli -karkeloihin seuraavilla peleillä:

Lapset

Perheet

Aikuiset

Timeline on joukon ainoa uusi tuttavuus. Frédéric Henryn suunnittelema peli ilmestyi Asmodeelta pari vuotta sitten. Pelissä on tarkoitus pistää asioita oikeaan aikajärjestykseen. Idea on tuttu vuonna 1996 ilmestyneestä Chronology-pelistä tai saksalaisesta Anno Domini -pelisarjasta. Myös Miksi juuri Mäntsälää pelanneet tietävät, mistä on kyse.

Peruskuvio on siis testattu ja hyväksi havaittu ja tämäkin versio on kerännyt sen verran kiitosta, että kyseessä on varmasti oikein mainio fiksu seurapeli. 109 korttia tarkoittaa hieman rajallista uudelleenpelattavuutta, mutta jos peli käy kaupaksi, lisäosia saataneen varmaan lähes rajattomasti.

Korjaus: Suomalaisessa laitoksessa kortteja on yli 200, joten pelattavaa riittää enemmän kuin alkuperäisessä 109 kortin laitoksessa.

Veikkaan jo tässä vaiheessa, että aikuistensarjan voitto menee Kingdom Builderille.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *