Kategoriat
Uutiset

GMT Gamesin tyhjennysmyynti

Sotapeleistä kiinnostuneiden kannattaa tsekata GMT Gamesin tyhjennysmyynti. Uutuuksille tarvitaan tilaa, joten varastoista pitäisi saada jopa 15 000 peliä pois. Tarjolla on erittäin hyviä tarjouksia yksittäisistä peleistä ja isojen ostosten alennuksia. Jos ostaa 2, 3 tai 4 peliä kerralla, saa vastaavasti 20, 30 tai 40 prosenttia alennusta. Jos samalla laittaa tilauksia GMT Gamesin P500-ennakkotilausohjelmaan, saa vielä 10 prosentin lisäalennuksen.

Näiden alennusten myötä pelit ovat jo varsin edullisia, joten kannattaa harkita. Muistakaa kuitenkin postikulut ja arvonlisävero. ALVia lasketaan pelipaketin päälle 22 % ja mikäli summa ylittää kympin, paketti jää tulliin ja ALVin joutuu maksamaan.

GMT tarjoaa taas Tough Economy Specialin, eli antaa kaksi ilmaista peliä kaikille, jotka ovat jääneet työttömiksi 30.11.2008 jälkeen ja pystyvät sen todistamaan. Tiedotteesta ei käy selvästi ilmi, onko tämä vain Yhdysvaltoja koskeva tarjous, vai toimiiko se Suomessakin. Kannattaa kysyä, mikäli kiinnostaa, sillä eipä tuo tiedote selvästi sitä jenkeille rajaa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “GMT Gamesin tyhjennysmyynti”

Lautapeliseuran foorumilla tarkistettiin asia ja Tough Economy Special pätee myös Suomessa. Jos siis olet jäänyt viime aikoina työttömäksi, todista asia GMT:lle niin saat pelejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *