Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamisen SM-kisojen pelit valittu

Lautapelaamisen SM-kisat pelataan 6. kesäkuuta 2009 Helsingissä. Kyseessä on nelihenkisin joukkuein pelattava turnaus, jossa pelataan neljä kierrosta. Jokaisella kierroksella on kaksi peliä. Tarkoitus on, että joukkueet pelaavat kutakin peliä kahdesti ja jokainen pelaaja pelaa turnauksen aikana neljää eri peliä.

Turnauksessa pelataan seuraavia pelejä:

Lisätietoja turnauksesta saa Lautapeliseuran foorumilta. Turnaukseen mahtuu mukaan korkeintaan 16 joukkuetta, joten jos SM-peleihin osallistuminen kiinnostaa, kannattaa koota joukkue ja ilmoittautua mukaan — ja aloittaa tiukka harjoittelu!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *