Kategoriat
Uutiset

Vuoden peli -kisan finalistit 2013

Vuoden peli -kisan finalistipelit ovat selvillä. Lopulliset sijoitukset julkistetaan Forma Messujen lehdistötilaisuudessa 23.8.2013.

Lastenpelit

Perhepelit

Aikuisten pelit

Perhepelisarjasta löytyi yllätyksiä. Perhepelivoitot ovat menneet Lautapelit.fi:lle tai Competolle vuodesta 2004 alkaen yhtä poikkeusta lukuunottamatta, joten se, ettei listalla ole edes yhtään finalistia kummaltakaan firmalta, on melkoinen mysteeri. Competon Vuoden peli -ehdokkaissa oli mielenkiintoisia pelejä ja on sääli, että vain Tobago on päässyt listalle.

Lähde: Suomen leluyhdistys

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *