Kategoriat
Uutiset

Norjan vuoden peli 2010: Dominion

Årets spill -logoDominion kerää taas yhden sulan hattuunsa. Vuoden 2010 Årets spill eli Norjan vuoden peli -palkinto meni palkintorohmu Dominionille.

Dominion voitti palkinnon perhepelisarjan, jossa muut finalistit olivat 10 Days in the Americas, Carcassonne Uusi Maailma, Ligretto Dice ja Quadro.

Seurapelisarjan voitti Kaleidos, joka julkaisijan edustajan mukaan myytiin loppuun sopivasti palkinnon julkistamisen aikoihin. Lisää on tulossa vuoden 2011 alussa, joten Kaleidos hukkaa kauniisti palkinnosta joulumyyntiin saatavan lisäpotkun. Seurapelisarjassa ehdolla olivat myös Bananagrams, Blackbox, Fauna ja Kokkelimonke Bilde.

Lastenpelien sarjan voitti Maaginen labyrintti, joka voitti myös Saksan Kinderspiel des Jahres -palkinnon 2009. Ehdolla olivat Alfred, Lego-pelit Creationary ja Lava Dragon sekä Quoridor.

Årets Spill -palkintoa jakaa Brettspillguiden. Årets spill -sivuilta löytyy aikaisempia voittajia ja ehdokkaita.

Lähde: Winners of the 2010 Årets Spill

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *