Kategoriat
Uutiset

Competon Vuoden peli -ehdokkaat

Vuoden peli -kilpailun virallista ehdokaslistausta saadaan odotella vielä ensi viikkoon. Sitä odotellessa tarjolla on Competon kisaan ilmoittamat pelit. Competo osallistuu kisoihin tällaisella setillä:

Carneval on Selectan Maskenball der Käfer, vuoden 2002 Kinderspiel des Jahres ja Sveitsin parhaan lastenpelin palkinnon voittaja. Mainio yhteistyöpeli, joka sopii aivan pienimmille pelaajille. Dizios on kiemurainen Mensa Select -palkittu dominopeli. Octopus on Kraken-Alarm, joka kuittasi viime vuoden Deutscher Spiele Preis -lastenpelipalkinnon ja Ranskan vuoden lastenpelin. Octopus on mainio peli, mutta näistä vahvin ehdokas on luultavasti Carneval.

Uluru uutisoitiin juuri, kyseessä on siis Ubongo-tyylinen pulmapeli. Salaisuuksien saari on palkittu ja kehuttu Forbidden Island. A la Carte on outo. Jokaisessa on potentiaalia, mutta veikkaisin silti Salaisuuksien saarta todennäköisimmäksi voittajaksi.

Hollywood on Traumfabrik, katso uutisjuttu helmikuulta. Freskolla on kannuksia DSP-voiton verran. Freskon näkisin ihan potentiaaliseksi voittajaksi aikuistenpelisarjassa, tosin jos Lautapelit.fi pistää 7 Wondersin aikuistenpelien sarjaan, voitonmahdollisuudet menevät siinä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *