Kategoriat
Uutiset

Competon Vuoden peli -ehdokkaat

Vuoden peli -kilpailun virallista ehdokaslistausta saadaan odotella vielä ensi viikkoon. Sitä odotellessa tarjolla on Competon kisaan ilmoittamat pelit. Competo osallistuu kisoihin tällaisella setillä:

Carneval on Selectan Maskenball der Käfer, vuoden 2002 Kinderspiel des Jahres ja Sveitsin parhaan lastenpelin palkinnon voittaja. Mainio yhteistyöpeli, joka sopii aivan pienimmille pelaajille. Dizios on kiemurainen Mensa Select -palkittu dominopeli. Octopus on Kraken-Alarm, joka kuittasi viime vuoden Deutscher Spiele Preis -lastenpelipalkinnon ja Ranskan vuoden lastenpelin. Octopus on mainio peli, mutta näistä vahvin ehdokas on luultavasti Carneval.

Uluru uutisoitiin juuri, kyseessä on siis Ubongo-tyylinen pulmapeli. Salaisuuksien saari on palkittu ja kehuttu Forbidden Island. A la Carte on outo. Jokaisessa on potentiaalia, mutta veikkaisin silti Salaisuuksien saarta todennäköisimmäksi voittajaksi.

Hollywood on Traumfabrik, katso uutisjuttu helmikuulta. Freskolla on kannuksia DSP-voiton verran. Freskon näkisin ihan potentiaaliseksi voittajaksi aikuistenpelisarjassa, tosin jos Lautapelit.fi pistää 7 Wondersin aikuistenpelien sarjaan, voitonmahdollisuudet menevät siinä.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.