Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n Vuoden peli -ehdokkaat

Lautapelit.fi puolustaa Vuoden peli -menestystään vuonna 2011 seitsemällä ehdokkaalla.

Lastenpelisarjassa ainoa ehdokas on Tyynysota, josta uutisoimme aiemmin.

Perhepelisarjaan Lautapelit.fi tarjoaa kolme erilaista peliä. Monte Cristo on peruseuroa (katso uutinen), Dobble hilpeä ja kevyt partypeli (katso uutinen) ja Mondo siitä jostain väliltä (katso uutinen). Nämä ovat kaikkia minulle vieraita, joten on vaikea sanoa, onko näistä vaikkapa Salaisuuksien saaren haastajiksi. Mondoa pidän näistä tähän tietoon vahvimpana.

Aikuispelien sarjan voittaa 7 Wonders. Niin se nyt vain on. Ehdolla ovat myös High Five! (katso uutinen) ja Mr. Jack. Olen suuresti pettynyt jos High Five! vie voiton, sen verran kevyestä pelistä on kyse ja etenkin aikuispelien sarjassa on viime vuosina palkittu vain oikeasti hyviä pelejä… Lautapelit.fi on muuten voittanut sarjan neljä kertaa peräkkäin, tästä taitaa tulla viides. Seitsemästä viimeisestä perhepelisarjan voitosta kolme on mennyt Lautapelit.fi:lle, kolme Competolle ja yksi Algalle.

Mr. Jack on mielenkiintoinen uutuus. Tämä kaksinpeli ilmestyi alunperin jo 2007. Toinen pelaajista on Viiltäjä-Jack, toinen taas poliisi. Poliisi yrittää selvittää, kuka kahdeksasta hahmosta on Viiltäjä-Jack, murhamies taas yrittää pysyä piilossa.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.