Kategoriat
Uutiset

Spiel des Jahres -ehdokkaat

Spiel des Jahres -ehdokkaat on nimetty. Raati valitsi viisi perhepeliä ja viisi lastenpeliä ehdolle Spiel des Jahresin ja Kinderspiel des Jahresin voittajiksi. Voittajat julistetaan 29.6.2009. Yleisellä listalla ovat:

Lastenpelilistalla ovat:

Erikoispalkintojakin jaettiin. Parhaan seurapelin palkinnon sai GiftTRAP ja uudenlaisen peli-idean palkinnon sai Space Alert. Lisätietoja erikoispalkinnoista. Lisäksi listattiin suosituksia, eli pelejä, jotka eivät aivan päässeet ehdolle. Lista suosituksista.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Spiel des Jahres -ehdokkaat”

Kommentoinpa tähän, että tämän vuoden perhepelilista on erittäin mielenkiintoinen. Kaksi peleistä on myös julkaistu jo suomeksi, mikä on varsin poikkeuksellista.

Oma veikkaukseni on, että voitto menee joko Pandemicille (mainio ja helposti lähestyttävä yhteistyöpeli) tai Faunalle (eläintriviaa, joka vetoaa kaikkiin perheenjäseniin).

Dominion on mainio peli mutta aavistuksen liian monimutkainen koko perheen peliksi ja Fits puolestaan omaa mainion idean ja on helposti lähestyttävä mutta ei mielestäni kuitenkaan niin kovin omalaatuinen. Finca on viisikosta heikoin peli vaikka onkin mekaanisesti oikein toimiva ja näyttää hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *