Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n myydyimmät pelit 2008

Lautapelit.fi logoLautapelit.fi julkaisi 30.12.2008 nettisivuillaan myydyimpien peliensä listan. Oikeastaan sivuilla julkaistiin kaksi listaa, joista toisessa on kaikki liikkeessä myytävänä olevat pelit ja toisessa vain ne pelit, joita saa ainoastaan erikoisliikkeistä.

Yleisen valikoiman top-10 on:

 1. Carcassonne
 2. Modern Art
 3. Thurn und Taxis
 4. Oregon
 5. Carcassonne Uusi Maailma
 6. Menolippu Eurooppa
 7. Menolippu Korttipeli
 8. Menolippu
 9. GiftTrap
 10. RushHour

Vain erikoisliikkeistä saatavien pelien top-10 on:

 1. Bohnanza
 2. Coloretto
 3. 6 Nimmt
 4. Puerto Rico
 5. Race for the Galaxy
 6. Bang!
 7. Dominion — Valtakunta
 8. Agricola
 9. Pingwin Deluxe
 10. Samurai

Tällä listalla huomionarvoista on se, että Dominion ja Pingwin Deluxe ehtivät olla saatavilla vain pari kuukautta. Myös Agricolan saatavuus on ollut vuoden mittaan vaihtelevaa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *