Kategoriat
Uutiset

Uusia pelejä Lautapelit.fi:n valikoimissa

Lautapelit.fi saa tällä viikolla varsin mainion pläjäyksen suomenkielisiä uutuuksia, kun valikoimiin tulevat muun muassa Mondo, Principato, Dobble, uusi Catan, Mr. Jack, Tyynysota, Pandemian neljäs painos, Pandemia – Tuhon partaalla -lisäosa ja Fresko. Ensi viikolla saapuvat vielä Catanin Kaupungit ja ritarit sekä Salaisuuksien saari, joten syksyn merkittävimmät suomenkieliset uutuuspelit alkavat olla varsin kattavasti saatavilla.

Michael Schachtin Mondo on mielenkiintoinen nopea ja näppärä aivojenvaivaus, josta voit lukea tarkemmin Mondo ilmestyy suomeksi -jutusta. Schacht sai juuri sopivasti avattua Mondon kotisivutkin.

Principatoa odotettiin jo kevääksi, mutta peli on viivästynyt hieman julkaisija Eggertspielen etsittyä lisää yhteistyökumppaneita julkaisuun. Aikaisemmin uutisoitua: Eggertspiele julkaisee suomalaisen pelinPrincipato myös suomeksi.

Catan ja lisäosat (joista nyt nähdään myös 5-6 pelaajan lisäosa, 5-6 pelaajan lisäosa Merenkävijöihin ja 5-6 pelaajan lisäosa Kaupunkeihin ja ritareihin) edustavat nyt uutta mallia, josta uutisoimme aikaisemmin: Catan siirtyy Lautapelit.fi:lle.

Dobble on hilpeä seurapeliuutuus, Tyynysota puolestaan hauska lastenpeli.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Uusia pelejä Lautapelit.fi:n valikoimissa”

Mielenkiintoisia pelejä tulossa Lautapelit.fi valikoimaan mutta kyllähän noista Principato on mielestäni kaikkein kiinnostavin. Peliä on saanutkin odottaa pitkään ja tällä kertaa sitä ei ole edes etukäteen päässyt testaamaan.

Niin mulla on vanha painos tosta catanista, eikö lisäosa kaupungit ja ritarit ole yhteensopiva sen kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *