Yhteystiedot

Jos haluat ottaa yhteyttä Lautapelioppaan toimitukseen, asia hoituu parhaiten sähköpostilla osoitteeseen mikko ät lautapeliopas piste fi. Postiosoitteen ja puhelinnumeron saa pyytämällä sähköpostilla.

Voit myös käyttää alla olevaa lomaketta, muista kertoa sähköpostiosoitteesi jos haluat vastauksen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

31 thoughts on “Yhteystiedot”

 1. Hei. Onko suositella pelejä nuorille (ikäluokka 13-17), jotka olisivat kestoltaan max. 20 min. Mieluiten, joten hullunkurista ja hauskaa, jos tähän kategoriaan osuu joku peli tai pelit niin voisitko heittää ehdotuksia. Kiitos.

 2. Terve, kysyn sitä vaan minne kannattaa lähettää korttipeli idea, itse olen keksinyt yhden hirviö korttipelin mutta se on vielä kesken ja kun saan valmiiksi niin kaipaan lisää tietoa kun mitä minulle on kerrottu että täytyy tehdä joku beta-versio joka on minulle ufo-juttu, itse vain haluan tietää mitä muuta ehdotuksia on suunnitelmalle ja kun se on valmis niin sitä pitää kokeilla kavereitten kanssa ja minun ystävä piiri on liian pieni.

 3. Kalle, prototyyppi tarkoittaa siis sitä, että teet pelistä sellaisen version, jota voi pelata, ei sen ihmeempää. Prototyypin kuvitus voi olla hyvin karua ja pelkistettyä, koska jos peli julkaistaan, julkaisija tekee siihen kuitenkin uuden kuvituksen.

  Yksi parhaista tahoista peli-ideoiden jalostamiseen on Roll D6.

 4. Hei!

  Olisin kiinnostunut ostamaan itselleni Nappulakenraalin julkaisemat lautapelit ”Kaukopartio” ja ” Talvisota.” Mistä niitä saa ja paljonko maksaa? En ole löytänyt niitä mistään verkkokaupasta tai muustakaan kaupasta.

 5. Hei, onko mahdollista että tekisitte arvostelun wiz-war lautapelistä?

 6. Voin ottaa sen listalleni. Uskoisin että jos peliä vain on saatavissa, niin pyöräytän arvostelun puolentoista viikon aikana.

 7. Hei!
  Voiko teidän kautta saada varaosia ja pelien ohjeita ?! Tai tietoa mistä
  sellaisia kysellä ?!
  Kun olemme ostaneet Banaanilaiva sekä kummitusjuna pelit.
  Banaanilaivast puuttui ainakin ohje ja Kummitusjunasta puuttuu ohjeet, keltainen
  pelinappula sekä tärkeä noppa.

 8. Päivikki, sama vastaus kuin sähköpostiin: kannattaa kysyä pelin julkaisijalta. JanJan myy myös pelien irto-osia, sieltäkin voi kysellä.

 9. Hei!
  Jos ei Mikon ohjeista irtoa, niin myös Rune Pettersonilta (Pelle Hermanni) löytyy lautapelien ohjeita ja joitakin varaosia Suomi24 -lautapelikeskustelupalstalla.
  Itsekin olen saanut kirpputorilta hankkimaani peliini ohjeet häneltä sähköpostiini. Kiva kaveri =).
  Katsopa täältä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9015113

 10. Hei! Olen pelannut lautapelejä lapsesta asti ja kaapista löytyykin Menolippua, Seven wondersia ja monia muita. Avopuolisoni tykkää kuitenkin enemmän mysteeri ja strategiapeleistä ja ainut tällainen meillä on Orient Express joka on kohta valitettavasti pelattu läpi. Onko muita vastaavia pelejä? Nopealla Googlettelulla silmiin osui pekingin mysteerit ja SHERLOCK HOLMES CONSULTING DETECTIVE mutta taitavat olla aika vaikeasti saatavissa kun ovat vanhoja pelejä. Toivottavasti tulisi jotain mieleen ettei pelailuja tarvitse lopettaa Orient Expressiin! :)

 11. Ida, Pekingin mysteerit kannattaa aikuisten unohtaa, se on aika tylsä nopparalli. Ei todellakaan hankkimisen vaivan arvoinen. Sherlock Holmes Consulting Detective sen sijaan on, se olisi aika nappiveto. Siitä ilmestyi pari vuotta sitten uusi painos, joka tuntuu olevan aika heikosti saatavilla sekin, mutta esimerkiksi BoardGameGeekistä löytyy yksi kappale 27 dollarilla + kulut, ei paha hinta.

 12. Terve.
  Uusioperheeseen jossa ekaluokalainen lapsi ja toinen vanhemista on ruotsinkielisiä , pitäsi hankkia joku näistä sanapeleistä(alfapet, scrabble yms.?) Suosituksia?
  Pystyykö suomenkielisellä versiolla pelaa myös ruotsiksi? Tai toistepäin?
  Ja olisiko ne lastenversiot parempia sanojen oppimiseen vai ovatko ne kuitenkin liian simppeleitä?

 13. Mac, onhan noissa suomeksi ja ruotsiksi vähän erilaiset kirjainvalikoimat, eli luulisin, että parhaat pelit saatte, kun ostatte molemmankieliset ja pelaatte ruotsiksi ruotsinkielisellä ja suomeksi suomenkielisellä, muuten on vähän kompromissia.

  Lastenversioista en osaa sanoa, en tiedä yhtään millaisia ne ovat.

 14. Alfapetin kirjainvalikoima on aika kehno. Scrabblessa kuulemma on parempi, joten kannattaa ostaa ennemmin se kuin Alfapet.

 15. Hei.
  Olisiko kellään Rokadaan (Kirjalito) peliohjeet?
  Kiitoksia

 16. Hei. Miksei näillä sivuilla voisi olla jonkinlaista huutokauppaa tai osta/myy -palstaa ??

 17. Huutokauppoja pidetään satunnaisesti, yleensä isojen pelitapahtumien alla. Tämä vuosi on vähän poikkeus, huutokauppoja ei järjestetä. Ensi vuonna luultavasti pari, eli ennen Ropeconia ja toisen kerran ennen Lautapelaamaan-tapahtumaa.

  Kauppapaikkaa ei ole järkeä tehdä, kun riittävän hyvä on jo olemassa.

 18. Hei!

  Onko hajuakaan koska Klask -lautapeliä saa kaupasta ?

 19. Kysyin samaa Lautapelaamaanissa Competon edustajilta ja sanoivat, että ensimmäinen erä on saapumassa lähiaikoina.

 20. Hei!
  Kaipaisin apua uuden lautapelin valinnassa. Peli kokemukseni ovat lähinnä Monopoly, samantyylinen Capital, Scrable ja Blokus sekä lukuisat lasten pelit. Haluaisinkin nyt päivittää aikuistenpeli osastoa ja hankkia uuden pelin. Capital on ollut meillä tykätty peli ja jokin samantyylinen ei olisi pahitteeksi. Haluaisin pelin, jossa joutuu olemaan vuorovaikutuksessa toiseen ja toivoisin että omia siirtoja joutuisi jonkin verran miettimään. Olisi myös kiva jos pelissä olisi pituutta enemmän kuin 15min. En säikähdä monimutkaisia sääntöjä, mutta olisi kiva jos ne olisi muistettavissa tai ainakin nopeasti ohjekirjasta tarkistettavissa. Olisiko teillä antaa vinkkejä, mikä uusi peli voisi olla?

 21. Hienoa että Lautapeli.fi on nykyisin näin aktiivinen. Joka viikko paljon uutta. Kiitos !

 22. Moro! Onko tietoa mistä saisin ostettua kohtuuhintaan pelin nimeltä ”Mayday! Mayday!”? Suomesta en oikein löydä ja ulkomailta tilatessa postikulut ovat tähtitieteelliset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kaikki mitä lautapeleistä tarvitsee tietää