Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n myydyimmät pelit 2014

Lautapelit.fi:n myydyimmät pelit vuonna 2014, jaoteltuina perinteiseen tapaan kaikkeen myyntiin, erikoisliikkeissä myytäviin ja Lautapelit.fi:n myymiin englanninkielisiin.

Lautapelit.fi on julkaissut taas perinteiseen tapaansa viime vuoden myydyimmät pelit (katso 20132012201120102009 ja 2008). Listoja on kolme, sen mukaan miten laajasti pelejä on ollut saatavilla.

Yleisessä sarjassa ovat pelit, jotka ovat myynnissä Lautapelit.fi:ssä ja kaikissa muissakin myyntipaikoissa:Battle Sheepin kansi

 1. Battle Sheep
 2. Splendor
 3. Nations
 4. 7 Wonders
 5. Eclipse
 6. Carcassonne
 7. Camel Cup
 8. Bohnanza
 9. Dixit
 10. Love Letter

Vuoden peli -voittajat pärjäävät listalla hienosti, vaikka listalla on Nationsin ja Eclipsen kaltaisia pelejä, joita myydään laajemminkin maailmalla kuin vain Pohjoismaissa.

Dobblen kansiSitten vain erikoisliikkeissä myytävät pelit:

 1. Dobble
 2. Power Grid
 3. Qin
 4. Pandemia
 5. Kingdom Builder
 6. Escape: The Curse of the Temple
 7. Power Grid Deluxe
 8. Dixit Odyssey
 9. Katamino
 10. Pharaoh Code

Tuttuja pelejä listalla, ei juuri muutoksia viime vuodesta. Tällä kertaa Power Grid on ihan tarkoituksella listalla kaksi kertaa.

Sitten vielä Lautapelit.fi:n myydyimmät englanninkieliset pelit:Resistancen kansi

 1. Resistance
 2. Guillotine
 3. Hanabi
 4. Jungle Speed
 5. Bang!
 6. Bang! The Dice Game
 7. Coup
 8. Smallworld
 9. Android: Netrunner
 10. Caverna

Tämä lista meni viime vuodesta reippaasti uusiksi. Nations ja Eclipse kuuluisivat toki tällekin listalle, mutta ne on jätetty pois. Isot pelit kävivät vähiin. Viime vuonna listan peleistä ilmestyi suomeksi Love Letter (ja Hanabi Competolta), saa nähdä jatkuuko perinne tänä vuonna. Coup ja The Resistance olisivat ainakin ihan käypää kamaa suomeksi julkaistavaksi.

Lähde: Lautapelit.fi

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *